0

Mensen met CF in Nederland

0

Kids met CF in Nederland

0

50-plussers met CF

0

Jaar is de levensverwachting

Acties

Door het hele jaar heen worden tientallen acties georganiseerd om geld op te halen voor onderzoek naar CF. Deze acties kun je terugvinden op de actiepagina.

Onderzoeken

Onderzoek naar CF heeft al verschillende medicijnen opgeleverd. Het verlossende medicijn is echter nog niet gevonden. Daarom gaat het onderzoek stug door.

Brochures

Heb je CF en ga je een huis kopen of belastingaangifte doen? Of wordt jouw kind achttien? Check dan de toegankelijke brochures die we hierbij hebben opgesteld.

Evenementen

Door het jaar heen vinden er acties en evenementen plaats, maar ook websessies, webinars en bijeenkomsten. Je vindt alle activiteiten terug in onze agenda, inclusief toelichting.

Van promovenda naar doctor

Doctor Kos. Zo mag Renate, Medewerker Onderzoek en Kwaliteit van zorg, zich sinds een paar uur noemen. Vanmorgen verdedigde ze...

Directeur is doctor

Onze directeur mag zich tegenwoordig doctor noemen want ze is onlangs gepromoveerd.

Adempauze-column Bas van den Hoven

In 2022 moest Bas van den Hoven afscheid nemen van zijn vriend Azarja. Bas schreef er een prachtige column over in ons magazine Adempauze. Die lees je hier.

Blogs over CF

Bekijk alle blogs »

Mevrouw Helderder goes wild

Daan werd uitgenodigd voor partijtjes in een binnenspeeltuin. In verband met haar scherpe oog voor hygiëne vond Laura dat erg moeilijk.

Realitycheck

Het hooi, de schimmels en de paardenharen: vast niet goed, maar paardrijden bracht Daphne veel positiefs. Want ouder dan 40 werd ze toch niet. Maar nu wel? Een realitycheck!

Verantwoordelijkheid

"Jij bent toch dat meisje met die ziekte? Dat meisje met CF?" Zo werd Merav ooit aangesproken op een festival. De opmerking bleef haar bij en is de rode draad in deze blog.

Agenda

Title

Content