Blogs over CF

Met de lancering van onze nieuwe website hebben we ook blogs over CF geïntroduceerd. Vanuit meerdere perspectieven kun je lezen hoe onze vijf bloggers vorm geven aan hun leven met CF. De ene keer gaat het over reizen met CF, de andere keer over studeren met CF of een partner met CF. Elke week vind je hier een nieuw verhaal van een van onze bloggers.

Een momentopname

Dirk-Jan, de man van blogger Rosalie, lag voor het eerst sinds lange tijd in het ziekenhuis. Erg confronterend, en voor haar zoontje Joep maar moeilijk te begrijpen.

Surfen

De zomerse dagen brengen bij Lauren het beste naar boven. Ze doet veel en rekent surfen als ontspanning. Maar is het misschien niet allemaal net iets teveel?

‘Moeten’ eten

Grenzeloos eten op advies van de dokter: wie wil dat niet? Voor Ruben en anderen met CF is veel eten meer een must, maar leuk en makkelijk is het lang niet altijd, schrijft Ruben.

Lichaam en geest, samenspel of meer?

Je brein. Een soms vergeten of zelfs onderschat kindje. Aldus Nienke. Je brein heeft liefde en aandacht nodig. Waarom? Je leest het in haar nieuwe blog.