Blogs over CF

Met de lancering van onze nieuwe website hebben we ook blogs over CF geïntroduceerd. Vanuit meerdere perspectieven kun je lezen hoe onze vijf bloggers vorm geven aan hun leven met CF. De ene keer gaat het over reizen met CF, de andere keer over studeren met CF of een partner met CF. Elke week vind je hier een nieuw verhaal van een van onze bloggers.

Zoektocht

Het kost Nienke vanwege haar CF veel moeite om een geschikte bijbaan te vinden. Haar zoektocht, die nu toch bijna ten einde is, beschrijft ze in haar nieuwe blog.

Lekker opladen

Eind 2019 ging Rosalie samen met manlief en zoontje Joep naar Bali. Alles leek op rolletjes te verlopen, totdat Dirk-Jan bedacht dat hij de oplader voor zijn spray-apparaat was vergeten.

Bella Italia

Lauren zat eind augustus twee weken in Italië. Ook al vergat ze al haar medicijnen, de vakantie verliep veilig en vreugdevol. Je leest het in haar nieuwe blog.

Records

Ruben heeft een lichte fascinatie voor records, jubilea en statistieken. Ze maken zijn opnames minder saai. Laatst was Ruben jarig, zeven jaar na zijn laatste opname.