Agenda

Welkom bij onze agenda! Hier kun je zien wat er voor de komende maanden en dagen allemaal op de planning staat. Daarnaast vind je onder de kalender een toelichting bij de activiteiten van de maand waar we op dat moment in zitten.

Agenda

Title

Content

Agenda oktober 2022

Op 5 oktober organiseerden we een webinar CF & Onderwijs. Had je daar graag bij geweest en zou je volgend jaar willen deelnemen? Mail ons op info@ncfs.nl.

Van 17 – 30 oktober is onze jaarlijkse online collecte. Deze keer vragen we aandacht voor de darmen en lever van mensen met CF. Buikpijn, vertraagde stoelgang, moeizame voedselvertering, leververvetting, vettige poep met een vervelende lucht, hoge bloeddruk in de lever. Deze waslijst met klachten kan dagelijkse kost zijn als je CF hebt. Frank Bodewes en zijn UMCG-team willen deze problemen op maat behandelen en uiteindelijk voorkomen. Een mooi en dankbaar onderzoek om voor te collecteren. Maak jij een digitale bus aan of ondersteun je een van de collectebussen? Dat kan via een van de agenda-items.

En kijken we alvast vooruit naar begin november, dan zien we daar onze jaarlijkse CF-dag. Wil je er nog bij zijn in Ermelo, klik dan op CF-dag Ermelo om je in te schrijven. Wil je de presentaties volgen via een stream? Klik dan op CF-dag stream om je daarvoor aan te melden via een formulier.