Agenda

Welkom bij onze agenda! Hier kun je zien wat er voor de komende maanden en dagen allemaal op de planning staat. Daarnaast vind je onder de kalender een toelichting bij de activiteiten van de maand waar we op dat moment in zitten.

Agenda

Title

Content

Agenda september

De zomer zit er zo goed als op, vanaf deze maand komt alles weer op gang. En hoe! We trappen deze maand af met de Nationale CF week. Tijdens deze week gaan we voor zoveel mogelijk aandacht voor CF, en dat doen we samen met andere organisaties op meerdere manieren.

Naast de Nationale CF week staan er natuurlijk nog andere activiteiten op het programma. Zo vindt er in zuid-west Nederland een weer een bijeenkomst plaats voor ouders van kinderen met CF, georganiseerd door de contactouders uit die regio. Klik op dit agenda-item als je je wil aanmelden.

Podcast Zout & Zuurstof

23 september is de dag waarop je de eerste aflevering van onze nieuwe podcast, Zout & Zuurstof, kunt beluisteren. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!

Webinar CF en Onderwijs

Op 5 oktober organiseren we de eerste webinar van dit najaar. Thema: CF en Onderwijs. Imke van der Venne en Marije Munter (Consulenten onderwijsondersteuning zieke kinderen) zitten het webinar voor. Schrijf je in via het inschrijfformulier, te vinden door naar de maand oktober te gaan.