Agenda

Welkom bij onze agenda! Hier kun je zien wat er voor de komende maanden en dagen allemaal op de planning staat. Daarnaast vind je onder de kalender een toelichting bij de activiteiten van de maand waar we op dat moment in zitten.

Agenda

Title

Content

Agenda april

In april worden er weer een aantal bijeenkomsten in het kader van lotgenotencontact georganiseerd. Op 20 april vindt de eerste bijeenkomst plaatst in de regio Noord-Nederland, onder leiding van onze net aangesloten contactouders Arno en Ilona Pastoors. De bijeenkomst is bedoeld om kennis te maken en Arno & Ilona inventariseren graag de behoeften van de deelnemers. Aan de hand van de input organiseren zij later dit jaar een vervolgbijeenkomst. Klik op het agenda-item om je aan te melden.

De andere twee bijeenkomsten zijn kleiner van aard en echte ervaringssessies. Deze zijn bedoeld voor ouders van kinderen in de leeftijd 2 tot 5 jaar. Het thema ‘voor het eerst naar school/kinderopvang’ staat hierin centraal. Let op: alleen de sessie van 15 april beschikt nog over vrije plekken! Klik op het agenda-item om je aan te melden.

Loterij

Op 20 april is de trekking van onze eerste loterij van 2021. Tot die tijd kun je dus nog altijd meespelen en mooie geldprijzen winnen. Loten koop je voor slechts vijf euro per stuk en doe je op onze loterijwebsite.