Agenda

Welkom bij onze agenda! Hier kun je zien wat er voor de komende maanden en dagen allemaal op de planning staat. Daarnaast vind je onder de kalender een toelichting bij de activiteiten van de maand waar we op dat moment in zitten.

Agenda

Title

Content

Agenda juni

Net als in mei organiseren we in juni weer een webinar en een online ervaringsessie. De webinar vindt plaats op 24 juni en wordt voorgezeten door klinisch geneticus Klaske Lichtenbelt van het UMC Utrecht. Ze zal vragen behandelen over erfelijkheid van CF, kinderen krijgen als er CF in de familie zit of als je al een kind met CF hebt. Wat is er dan allemaal mogelijk, waar heb je recht op en hoe gaat alles in z’n werk? Wil je hier graag bij zijn, meld je dan aan via het inschrijfformulier door te klikken op het agenda-item.

De online ervaringssessie van 14 juni is special voor ouders van jongvolwassenen van 16-27 jaar en staat in het teken van ‘Loslaten van je jongvolwassen kind met CF’. Tijdens deze ervaringssessie worden ervaringen en tips uitgewisseld en kun je je vragen stellen aan andere deelnemers. Aanmelden doe je door op het agenda-item te klikken.

Webinar elexacaftor/tezacaftor/ivacaftor (Kaftrio)

Woensdag 9 juni om 20.30 hebben we een webinar ingepland over elexacaftor/tezacaftor/ivacaftor (Kaftrio). Hierin gaan we in op het proces richting vergoeding en behandelen we vragen als: waarom duurt het zo lang tot de minister een besluit neemt over de vergoeding? Wat speelt daarbij allemaal mee? En hoe werkt de weg tot vergoeding van medicijnen in Nederland?
Daarnaast kun jij tijdens de webinar ook jouw vragen stellen. Je kunt ze van te voren al insturen via het inschrijfformulier, maar eventuele aanvullende vragen mag je stellen tijdens het webinar zelf. Klik op het agenda-item om je in te schrijven (mogelijk t/m 8 juni, terugkijken niet mogelijk).

WieWatWajong

Ieder(in) houdt op 8 juni een webinar over de Wajong. Deze is bedoeld voor alle Wajongers die vragen hebben over de veranderingen en het overstappen van de ‘oude’ Wajong naar de Wajong 2010. Klik op het agenda-item van 8 juni om naar de eventpagina te gaan.