0

Mensen met CF in Nederland

0

Kids met CF in Nederland

0

50-plussers met CF

0

Jaar is de levensverwachting

Acties

Door het hele jaar heen worden tientallen acties georganiseerd om geld op te halen voor onderzoek naar CF. Deze acties kun je terugvinden op de actiepagina.

Onderzoeken

Onderzoek naar CF heeft al verschillende medicijnen opgeleverd. Het verlossende medicijn is echter nog niet gevonden. Daarom gaat het onderzoek stug door.

Brochures

Heb je CF en ga je een huis kopen of belastingaangifte doen? Of wordt jouw kind achttien? Check dan de toegankelijke brochures die we hierbij hebben opgesteld.

Evenementen

Door het jaar heen vinden er acties en evenementen plaats, maar ook websessies, webinars en bijeenkomsten. Je vindt alle activiteiten terug in onze agenda, inclusief toelichting.

Prof. dr. Harry Heijerman met pensioen

De dag dat prof. dr. Harry Heijerman met pensioen zou gaan: hij moest een keer aanbreken. Op deze 14 april 2023 was dat zo ver. Dus kreeg hij een prachtig Farewell.

Van promovenda naar doctor

Doctor Kos, zo mag Renate, Medewerker Onderzoek en Kwaliteit van zorg zich sinds 23 maart noemen. En zo is ze de derde doctor bij de NCFS!

Directeur is doctor

Onze directeur mag zich tegenwoordig doctor noemen want ze is onlangs gepromoveerd.

Blogs over CF

Bekijk alle blogs »

Scheuren

Vanwege een darmoperatie vlak na de geboorte heeft Daan een litteken op zijn buik. Nonchalant noemt hij het 'de scheur', ook naar tevredenheid van zijn moeder Laura.

Opknappen of afknappen?

Door een volgelopen long is de gezondheid van Daphne stevig achteruit gegaan. Ze is bang dat ze niet snel opknapt en het zelfs weer tot een ziekenhuisopname zal leiden.

Dertig

Op vakantie vierde Merav samen met haar moeder haar dertigste verjaardag. Voor haar moeder was dat heel speciaal, zo vertelde ze bij de koffie.

Agenda

Title

Content