0

Mensen met CF in Nederland

0

Kids met CF in Nederland

0

50-plussers met CF

0

Jaar is de gemiddelde levensverwachting

Acties

Door het hele jaar heen worden tientallen acties georganiseerd om geld op te halen voor onderzoek naar CF. Deze acties kun je terugvinden op de actiepagina.

Onderzoeken

Onderzoek naar CF heeft al verschillende medicijnen opgeleverd. Het verlossende medicijn is echter nog niet gevonden. Daarom gaat het onderzoek stug door.

Brochures

Heb je CF en ga je een huis kopen of belastingaangifte doen? Of wordt jouw kind achttien? Check dan de toegankelijke brochures die we hierbij hebben opgesteld.

Evenementen

Door het jaar heen vinden er acties en evenementen plaats, maar ook websessies, webinars en bijeenkomsten. Je vindt alle activiteiten terug in onze agenda, inclusief toelichting.

Tijdlijn vaccinatiestrategie & CF

De vaccinatiestrategie is bijna continu aan verandering onderhevig. In deze tijdlijn houden we alle veranderingen bij die voor mensen met CF van belang zijn.

Debby: “Een lezer van mijn ervaringsverhalen noemde mij powervrouw”

Debby van Vendeloo schreef voor CF-connect.nl twee mooie ervaringsverhalen. Ze hoopt dat anderen haar voorbeeld volgen en vertelt in dit interviewtje waarom.

Update ivacaftor/tezacaftor/elexacaftor (Kaftrio)

Richting de beschikbaarheid van ivacaftor/tezacaftor/elexacaftor (Kaftrio) zijn goede stappen gezet. Je leest het in dit bericht.

Blogs over CF

Bekijk alle blogs »

Betoeterd

Joep noemt het dansje van zijn vader Dirk-Jan betoeterd, maar Rosalie past dat woord liever toe op een andere situatie. Vaccineren tegen corona.

Een jaar later

Een jaar later na een van haar eerste blogs is er voor Lauren veel veranderd. Vooral in positieve zin. Het komt allemaal aan de orde in deze uitgebreide blog.

Controle

Het onderzoek dat alle mensen met CF met hun ogen dicht doen? De longfunctie meten. Ruben was laatst aan de beurt en beschrijft het hele proces in zijn nieuwe blog.

Agenda

Title

Content