0

Mensen met CF in Nederland

0

Kids met CF in Nederland

0

50-plussers met CF

0

Jaar is de gemiddelde levensverwachting

Acties

Door het hele jaar heen worden tientallen acties georganiseerd om geld op te halen voor onderzoek naar CF. Deze acties kun je terugvinden op de actiepagina.

Onderzoeken

Onderzoek naar CF heeft al verschillende medicijnen opgeleverd. Het verlossende medicijn is echter nog niet gevonden. Daarom gaat het onderzoek stug door.

Brochures

Heb je CF en ga je een huis kopen of belastingaangifte doen? Of wordt jouw kind achttien? Check dan de toegankelijke brochures die we hierbij hebben opgesteld.

Evenementen

Door het jaar heen vinden er acties en evenementen plaats, maar ook websessies, webinars en bijeenkomsten. Je vindt alle activiteiten terug in onze agenda, inclusief toelichting.

Boom op Floriade voor mensen met CF

Op 22 augustus wordt er speciaal voor mensen met taaislijmziekte een boom geplant op Floriade.

Kaftrio per 1 augustus ook voor 6-11-jarigen!

De vergoeding is er door! De minister van VWS heeft ingestemd met de vergoeding van het medicijn voor kinderen met CF van 6-11 jaar.

ZiN adviseert VWS: Kaftrio ook voor kinderen van 6-11 jaar

Zodra de minister van VWS een positief besluit neemt, wordt het medicijn ook vergoed voor kinderen met CF van 6 t/m 11 jaar.

Blogs over CF

Bekijk alle blogs »

Wie van de drie

Het gaat goed met Daphne. Stress en angsten over haar lichaam zijn niet langer aan de orde van de dag. Toch denkt ze nog weleens aan de heftige periodes in het ziekenhuis. In haar nieuwe blog blikt ze terug.

Wat ik vergeet

Omdat het goed met Merav gaat, is ze sneller geneigd te vergeten hoe bijzonder dat is. Maar het vergeten laat ze niet toe. Daar doet ze haar best voor.

Ik ga

Het blog 'Ik ga' is speciaal. Niet alleen omdat het Nienke's laatste blog voor de NCFS is, maar ook omdat het tij gekeerd is...

Agenda

Title

Content