0

Mensen met CF in Nederland

0

Kids met CF in Nederland

0

50-plussers met CF

0

Jaar is de gemiddelde levensverwachting

Acties

Door het hele jaar heen worden tientallen acties georganiseerd om geld op te halen voor onderzoek naar CF. Deze acties kun je terugvinden op de actiepagina.

Onderzoeken

Onderzoek naar CF heeft al verschillende medicijnen opgeleverd. Het verlossende medicijn is echter nog niet gevonden. Daarom gaat het onderzoek stug door.

Brochures

Heb je CF en ga je een huis kopen of belastingaangifte doen? Of wordt jouw kind achttien? Check dan de toegankelijke brochures die we hierbij hebben opgesteld.

Evenementen

Door het jaar heen vinden er acties en evenementen plaats, maar ook websessies, webinars en bijeenkomsten. Je vindt alle activiteiten terug in onze agenda, inclusief toelichting.

Directeur is doctor

Onze directeur mag zich tegenwoordig doctor noemen want ze is onlangs gepromoveerd.

Adempauze-column Bas van den Hoven

In 2022 moest Bas van den Hoven afscheid nemen van zijn vriend Azarja. Bas schreef er een prachtige column over in ons magazine Adempauze. Die lees je hier.

2022: Kaftrio, met pensioen, Roué Verveer en prachtige acties

2022 zit erop. Het was een jaar vol hoogtepunten. Kaftrio, Harry, Roué en acties: in dit artikel gaan we in vogelvlucht door 2022.

Blogs over CF

Bekijk alle blogs »

Goede voornemens

Jill is begonnen met yoga, reiki en mediteren. Het moet haar manier van leven doen veranderen: meer voelen in plaats van denken. Dan zit ze lekkerder in haar vel.

Aan de zijlijn

Onmacht, verdriet en onzekerheid overheersten bij Ron toen hij hoorde dat zijn zoon CF heeft. Over die roerige tijd na de geboorte schreef hij een emotioneel blog.

Wees een beetje lief tegen elkaar

Of je nou moeder of blogger bent: ogen zijn op je gericht en mensen geven hun mening. In haar laatste blog gaat Joon daar dieper op in.

Agenda

Title

Content