0

Mensen met CF in Nederland

0

Kids met CF in Nederland

0

50-plussers met CF

0

CF-centra in Nederland

Acties

Door het hele jaar heen worden tientallen acties georganiseerd om geld op te halen voor onderzoek naar CF. Deze acties kun je terugvinden op de actiepagina.

Onderzoeken

Onderzoek naar CF heeft al verschillende medicijnen opgeleverd. Het verlossende medicijn is echter nog niet gevonden. Daarom gaat het onderzoek stug door.

Brochures

Heb je CF en ga je een huis kopen of belastingaangifte doen? Of wordt jouw kind achttien? Check dan de toegankelijke brochures die we hierbij hebben opgesteld.

Evenementen

Door het jaar heen vinden er acties en evenementen plaats, maar ook websessies, webinars en bijeenkomsten. Je vindt alle activiteiten terug in onze agenda, inclusief toelichting.

Kijk webinar terug – Ouder worden met CF

Kon je niet bij ons webinar - Ouder worden met CF - zijn of wil je het nog een keer terugkijken? Dat kan hier!

Focus rondom vergoeding CF-medicatie verschuift

We blijven in gesprek met partijen over de vergoeding van bepaalde medicijnen voor CF. De laatste tijd verschuift de focus, lees hier waarom.

Geef voor gezonde genen

Als NCFS zamelen we geld in voor onderzoek naar gentherapie, cruciaal onderzoek voor mensen met CF. Help je ook mee? Geef voor gezonde genen!

Blogs over CF

Bekijk alle blogs »

Dansen op een vulkaan

Hoe ervaarde Arian zijn ziekenhuisopnames in zijn jeugd? Ook vertelt hij over de mooie vriendschappen die daar ontstonden en over afscheid nemen.

Yes, zes!

Voor zijn verjaardag heeft Daan last van hoestbuien. Gelukkig is hij op dé dag aan de betere hand en geniet hij volop van zijn feestontbijt.

Skate4AIR 2024

Jill ging de uitdaging aan: schaatsen in Zweden. Hoe ging het vooraf, hoe hielden haar longen zich en hoe ging ze mentaal met alles om?

Agenda

Title

Content