Blogs over CF

Met de lancering van onze nieuwe website hebben we ook blogs over CF geïntroduceerd. Vanuit meerdere perspectieven kun je lezen hoe onze vijf bloggers vorm geven aan hun leven met CF. De ene keer gaat het over reizen met CF, de andere keer over studeren met CF of een partner met CF. Elke week vind je hier een nieuw verhaal van een van onze bloggers.

Hemelsblauw

Voor het eerst in haar leven is Nienke heel ver gekomen in een boek. Het laat haar de kleine, alledaagse dingen van het leven groots beleven.

Tropenuitje

Vanwege CF houdt Ruben niet zo van de broeierige hitte. Tijdens een wandeling bij het Haagse bos zorgde hij dan ook dat zijn zoutbalans en suikerspiegel op orde bleven.

Loslaten

Wanneer geef je je kind met CF zelf de verantwoordelijkheid over medicijninname en hygiëne? Als Meijs op schoolreis gaat, is Joon daar altijd mee bezig. Het komt terug in dit blog.

Challenge accepted

Op vakantie in Griekenland daagde Daphne haar lichaam soms flink uit. Maar dat wilde ze ook nu het goed gaat. Challenge accepted is de standaard als ze iets gaat doen.