0

Mensen met CF in Nederland

0

Kids met CF in Nederland

0

50-plussers met CF

0

Jaar is de gemiddelde levensverwachting

Acties

Door het hele jaar heen worden tientallen acties georganiseerd om geld op te halen voor onderzoek naar CF. Deze acties kun je terugvinden op de actiepagina.

Onderzoeken

Onderzoek naar CF heeft al verschillende medicijnen opgeleverd. Het verlossende medicijn is echter nog niet gevonden. Daarom gaat het onderzoek stug door.

Brochures

Heb je CF en ga je een huis kopen of belastingaangifte doen? Of wordt jouw kind achttien? Check dan de toegankelijke brochures die we hierbij hebben opgesteld.

Evenementen

Door het jaar heen vinden er acties en evenementen plaats, maar ook websessies, webinars en bijeenkomsten. Je vindt alle activiteiten terug in onze agenda, inclusief toelichting.

Tijdlijn coronacijfers & CF

In deze tijdlijn houden we overzichtelijk per dag alle corona-updates bij. Ook vind je hier filmpjes en kun je websessies met Harry Heijerman terugkijken.

Tijdlijn vaccinatiestrategie & CF

De vaccinatiestrategie is bijna continu aan verandering onderhevig. In deze tijdlijn houden we alle veranderingen bij die voor mensen met CF van belang zijn.

Uitbreiding vergoeding tezacaftor/ivacaftor (Symkevi)

Dubbel goed nieuws over CF-medicatie. Het eerste bevat een belangrijk bericht vanuit het ministerie van VWS, het andere is nieuws vanuit de EMA.

Blogs over CF

Bekijk alle blogs »

Studiestress en keuzes in het leven

Twee jaar geleden begon Lauren met studeerde. Maar corona kwam, en ze maakte een andere keuze. Die keuze pakte goed uit!

Coronawinst

Erg gelukkig is Ruben met zijn thuiswerkplek. Vanwege zijn CF zit hij namelijk graag thuis. Wat in zijn ogen de coronawinst is, lees je in zijn blog!

Euforie

Dolgelukkig is Nienke momenteel, want ze heeft een woning gevonden in Leeuwarden. Waarom ze daar zo euforisch over is? Dat lees je in haar nieuwe blog!

Agenda

Title

Content