0

Mensen met CF in Nederland

0

Kids met CF in Nederland

0

50-plussers met CF

0

Jaar is de gemiddelde levensverwachting

Acties

Door het hele jaar heen worden tientallen acties georganiseerd om geld op te halen voor onderzoek naar CF. Deze acties kun je terugvinden op de actiepagina.

Onderzoeken

Onderzoek naar CF heeft al verschillende medicijnen opgeleverd. Het verlossende medicijn is echter nog niet gevonden. Daarom gaat het onderzoek stug door.

Brochures

Heb je CF en ga je een huis kopen of belastingaangifte doen? Of wordt jouw kind achttien? Check dan de toegankelijke brochures die we hierbij hebben opgesteld.

Evenementen

Door het jaar heen vinden er acties en evenementen plaats, maar ook websessies, webinars en bijeenkomsten. Je vindt alle activiteiten terug in onze agenda, inclusief toelichting.

Tijdlijn vaccinatiestrategie & CF

De vaccinatiestrategie is bijna continu aan verandering onderhevig. In deze tijdlijn houden we alle veranderingen bij die voor mensen met CF van belang zijn.

Ruim 75% tevreden over vernevelmedicatie

Hoe is het gesteld met de tevredenheid over vernevelmedicatie? De NCFS zocht het uit.

ZiN adviseert minister over ivacaftor/tezacaftor/elexacaftor (Kaftrio)

Het Zorginstituut Nederland heeft het ministerie van VWS geadviseerd over de vergoeding van ivacaftor/tezacaftor/elexacaftor (Kaftrio).

Blogs over CF

Bekijk alle blogs »

Daten en een relatie tijdens corona

Met haar nieuwe vriend Yannick is Lauren helemaal gelukkig. Maar door corona, en CF, staan ze soms ook voor lastige keuzes. Die beschrijft Lauren in dit blog.

Auto

Al tien jaar heeft Ruben zijn rijbewijs. Die mijlpaal bracht zijn gedachten terug naar zijn eerste auto, geleend voor zijn studie. Daarover gaat zijn nieuwe blog.

Puzzelstukjes

Life is life. Don't control it. Allow it. Oftewel, zoals Nienke in haar nieuwe blog schrijft: Luister naar je lijf, accepteer en heb lief.

Agenda

Title

Content