0

Mensen met CF in Nederland

0

Kids met CF in Nederland

0

50-plussers met CF

0

Jaar is de gemiddelde levensverwachting

Acties

Door het hele jaar heen worden tientallen acties georganiseerd om geld op te halen voor onderzoek naar CF. Deze acties kun je terugvinden op de actiepagina.

Onderzoeken

Onderzoek naar CF heeft al verschillende medicijnen opgeleverd. Het verlossende medicijn is echter nog niet gevonden. Daarom gaat het onderzoek stug door.

Brochures

Heb je CF en ga je een huis kopen of belastingaangifte doen? Of wordt jouw kind achttien? Check dan de toegankelijke brochures die we hierbij hebben opgesteld.

Evenementen

Door het jaar heen vinden er acties en evenementen plaats, maar ook websessies, webinars en bijeenkomsten. Je vindt alle activiteiten terug in onze agenda, inclusief toelichting.

NCFS publiceert opnieuw in wetenschappelijk vakblad

Domenique Zomer heeft vanuit haar functie bij de NCFS een wetenschappelijk artikel gepubliceerd over NTM (een verzamelnaam voor een groep bacteriën).

CF-dag 2022: eindelijk weer bij elkaar

Onze CF-dag van 5 november 2022 was ter plekke te volgen en via een stream. De highlights, zoals het afscheid van Harry, lees je terug in dit artikel.

Tekort aan materialen voor zweettesten opgelost

Er is een tekort aan materiaal om de zweettest te blijven uitvoeren. De NCFS zet zich in om te zorgen dat het tekort wordt opgelost.

Blogs over CF

Bekijk alle blogs »

Stilstaan

Merav stond volgens haar vriend teveel stil bij dat ze zich tijdens een dagje wandelen futloos voelde. De volgende dag dacht ze veel minder na en voilà! Lees het in dit blog.

Instagram versus reality

Op social media deelt Jill voornamelijk de leuke foto's. Maar waarom doet ze mee aan 'Instagram vs. Reality'? Je leest het in dit blog.

You’ll Never Walk Alone

Het beroemde You'll never walk alone van Liverpool is voor Ron meer dan een lied. Het is goed toepasbaar op CF: ten alle tijde alles sámen doen.

Agenda

Title

Content