0

Mensen met CF in Nederland

0

Kids met CF in Nederland

0

50-plussers met CF

0

Jaar is de gemiddelde levensverwachting

Acties

Door het hele jaar heen worden tientallen acties georganiseerd om geld op te halen voor onderzoek naar CF. Deze acties kun je terugvinden op de actiepagina.

Onderzoeken

Onderzoek naar CF heeft al verschillende medicijnen opgeleverd. Het verlossende medicijn is echter nog niet gevonden. Daarom gaat het onderzoek stug door.

Brochures

Heb je CF en ga je een huis kopen of belastingaangifte doen? Of wordt jouw kind achttien? Check dan de toegankelijke brochures die we hierbij hebben opgesteld.

Evenementen

Naast de losse acties zijn er ook grotere evenementen, zoals onze jaarlijkse CF-dag of ons jaarlijkse symposium. Maar ook acties die veel geld ophalen, zoals Skate4AIR en Run4AIR.

Huidig advies coronavirus

Geplaatst: 09/03/2020 Laatste update: 02/04/2020 Het coronavirus is in Nederland. Wat betekent dat als je CF hebt? Hieronder vind je...

NCFS.nl is vernieuwd! Maar welke informatie staat waar?

Onze website is vernieuwd! Hij is veel toegankelijker en overzichtelijker. Maar welke informatie vind je nu op welke pagina? In dit nieuwsbericht helpen we je op weg.

Coronavirus in Nederland: aangepaste berichtgeving

Aan het einde van februari werden ook de eerste coronagevallen in Nederland vastgesteld. Naar aanleiding van dit nieuws hebben wij onze berichtgeving iets aangepast.

Blogs over CF

Bekijk alle blogs »

Ruimteschip

Een droom van Stan Arts was om astronaut te worden. Nu hij door corona in isolatie zit, waant hij zich in een ruimteschip met alles erop en eraan.

Dat lucht op

Als partner van iemand met CF stoorde Rosalie zich enorm aan de massa's mensen op stranden en in parken afgelopen weekend. Ze luchtte haar hart in dit blog.

Op kamers

Als student een kamer vinden in Utrecht is een zeer moeilijke klus. Dat ondervond Lauren ook. En vertel je tijdens een kijkavond dan wel of niet over CF?